Організація харчування
Харчування проводиться в обладнаній всім необхідним їдальні на 450 посадочних місць в 1 зміну. Столи на 4 особи, покриті скатертями, з номерами серветок. Посуд порцеляновий, для кожного з блюд (закуски, перші, другі, треті блюда) – окремий. Столи сервіруються ложками, вилками, ножами з нержавіючої сталі. Стакани порцелянові.
Стільці – полум’які. На вікнах залів – сучасні штори. В залі обладнані декоративні уголки з квітами. Кратність прийому їжі – 5 разів: сніданок, обід, полудник, сумісний з обідом (фрукти, соки), вечеря, перед сном – кефір.
Гарніри, салати пропонуються на
вибір відпочиваючих 3-5 видів. Завжди свіжі овочі, фрукти, різноманітні соки,
бахчові культури.
Заказна система блюд, вибір:
- закусок – з 4 блюд;
- перших блюд – з 4 блюд;
- других – з 4 блюд;